איבוד חוש הטעם המתוק, צניחת עפעפיים ....

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

03/09/2006 | 22:18 | מאת: נגה

אני סובלת מזה חצי שנה מאיבוד הטעם המתוק, בדיקות שעברתי (MRI ומיפוי מוח) לא נתנו הסבר לתופעה, לאחרונה אני סובלת מצניחת עפעפיים, עייפות קשה,ראיה כפולה, קושי בבליעה וכן חולשה בצוואר עד כדי קושי "להחזיק את הראש". רוב התופעות הללו מתרחשות לקראת אחה"צ ומחמירות עד הלילה כששוב עם בוקר התחושה היא שכביכול אין לי כלום. הרופאים לא יודעים להסביר את התופעה? האם אפשר שמדובר במחלת ה- MG ? אשמח לקבל חו"ד בנושא כ"כ האם תוכל להפנות אותי לגורם מתאים לדעתך שיוכל לסייע לי? תודה,

שלום אני הייתי שוקל מאד לברר חסר תזונתי זה או אחר. אני הייתי נותן לך מס אינפוזיות של ויטמינים מינרלים חומצות אמינו וחומצות שומן - ובודק שיפור קליני. לדעתי שווה מאד לנסות. בעבר ניתקלתי בלפחות שני מקרים דומים שאבחנה של מחלה ניורולוגית ריחפה מעל ראשם ושהשתפרו משמעותית לאחר טיפול כזה. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת