חידקי מעיים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

07/09/2006 | 10:31 | מאת: ruth

תודה על תשובתך מ 06/09/06 על שאלתי לגבי סיליצאה מה פרוש החלפת אוכלוסית חידקי המעיים ולמי עלינו לפנות .או לרכוש את אחד המוצרים המכילים חידקיים ידידותיים? אודה על עזרתך

שלום יש אין סוף סוגי תכשירים בבתי המרקחת - אין הבדלים גדולים בינהם - פרט למחיר. דר דיין

05/05/2008 | 15:22 | מאת: מוטי

תקופה אחרי ניתוח ריפלוקס החלה להופיע אצלי "קיבה סוערת",מה שלא חוויתי מאודי. לגמרי במקרה טופלתי באנטיביוטיקה, וראה איזה פלא, לא סוערת אלא שקטה עם עיכול חלק ונפלא, אחרי כחודש חזרה מערכת העיכול לסורה לתקופה של כמה חודשים ושוב שקטה, וחוזר חלילה. ניסיתי שוב בהמלצת רופאי אנטיביוטיקה, רק כדי להוכיח את ההשערה שמקור הסערה הוא בחיידקי המעי,ואכן שוב שקט ושלווה, בגמר הטיפול ניסינו לקחת כדורים של חיידקים ידידותיים וראה איזה פלא אפילו לא חודש והמעי מכרכר וההרגשה דומה. ברור לי שהפלורה במעי היא הסיבה, אין לי מושג, וגם לרופאיי, איך להשיג חזרה את האיזון ואת העיכול החלק שנתברכתי בו בעברי.

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת