האם סוכרת מפריעה לירידה במשקל?

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

09/09/2006 | 18:03 | מאת: מירי יפעת

קראתי בפורומים שונים ורופא המשפחה אמר שלסכרתיים סוג 2 קשה מאד לרזות. אני מקפידה על תזונה מתאימה, נוטלת את התרופות ומתעמלת יום יום חצי שעה לפחות, והמשקל לא זז. יש הסבר רפואי לכך, ומה אפשר לעשות? זה כמו הביצה והצרנגולת. בגלל השומן קשה לאזן את הסכרת ובגלל הסכרת אי אפשר לרזות וזה מעגל סגור שחייבת לשבור אותו. יש למישהו רעיון או מידע?? תודה

שלום כנסי לאתר שלי וקיראי. את חייבת להחליף את הרכב התזונה שלך. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת