סרטן העצמות

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

11/09/2006 | 21:02 | מאת: היי

שלום בבקשה אשמח לדעת מהם הסיפטומים של סרטן העצמות? תודה רבה לך מאוד.

שלום בעיקר כאבי עצמות ןעצמות נוטות להשבר. דר דיין

31/05/2007 | 15:35 | מאת: אפרת

האם יש קשר ישיר בין התעבות וסמיכות עצמות הגולגולת לבין סרטן העצמות?

30/11/2008 | 18:22 | מאת: עינת

שלום רב. באבחון mri בשתי כפות הידיים , אובחנה ציסטה תת קורטיקלית באספקט הרדיאלי של הלונטום משני הצדדים, וכן בצקת לשדית סביב התהליך הציסטי.בשמאל בולטת יותר האם אבחנה זו שוללת גידול סרטני? ומה הטיפול הניתוחי יעשה לטובת העניין?

02/12/2008 | 17:34 | מאת: עינת

שלום רב! לאחר בדיקת mri אובחנה ציסטה תת קורטיקלית באספקט הרדיאלי של הלונטום. ובצקת לשדית סביב התהליך הציסטי.בשתי הידיים. אני כמעט בת 30 ואם לשלושה. לרופא מומחה כף היד זה נראה מאד נדיר שבשתי הידיים ישנו אותו ממצא על העצם. ומציע ניתוח, אך מציין כי ייתכן וייפגע המפרק בניתוח. שאלתי היא האם אבחון מעין זה שולל כל סיכוי לסרטן העצמות? והאם בדיקות דם נותנות תשובות לשאלות אלו?

13/09/2006 | 17:34 | מאת: רבקה

שואל יקר כניראה שהתשובה בקשר לסרטן העצמות לא תספק אותך . לא כל כאב בעצמות הוא סימן לסרטן. היתי מציעה לך לגשת לרופא המישפחה ולבקש הסבר יותר מפורט .אין הצדקה שתהיה לחוץ מחוסר מידע .

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת