בלוטת התריס- תת פעילות??

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

12/09/2006 | 17:35 | מאת: מיקה

בבדיקות נמצא : TSH 6.42 ו- T4 FREE 14.2 יש לי נשירה שיער חזקה. עושה התעמלות. שומרת על דיאטה ולא רזיתי גרם אחד אחרי כחודש. יש לי סכרת סוג 2 מטופלת בכדורים ומאוזנת. האם התוצאה אומרת- תת פעילות לבלוטת התריס? איזה מינון אלטרוקסין 50 מק"ג עלי לקחת? הרופא מאר לי לבלוע חצי כדור בבוקר אך נראה לי שמינון זה נמוך מדי. אם קשה לי לרזות בגלל התת פעילות והסכרת גם יחד? אודה על תשובה.

שלום לא יכול לטפל באינטרנט!! חסרים לי המון פרטים.. אם ברצונך את יכולה להתקשר. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת