c m v

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

23/09/2006 | 22:58 | מאת: יאיר

שלום יש לי חום עד 37.4 כבר 3 חודשים לרוב בערב (כאשר בדרך כלל 36.7 )עם תחושות לא טובות שקשה לי לתאר אבל הרגשה נורא מוזרה ברגליים ובכללי מרגיש חולה. עשו לי בדיקות דם ויצא ---------------------- CMV Ab IgG 6.4 IU/mL 2.8.05 ראה Reference values Negative: <0.5 IU/mL Borderline: 0.5-0.7 IU/mL Positive: >0.7 IU/mL CMV Ab IgM low positive EBV EBNA Ab IgG 165.7 (Pos:>22) AU/mL נאמר לי שזה לא חד משמעי שאני מרגיש רע בגלל c m v . אז מה עוד יכול להיות? סימני דלקת אין לי. מה אתה מציע ,או למי לפנות(משלימה) וכמה זמן ווירוס כזה יכול להשאר ??? תודה מראש שנה טובה

שלום קרוב לוודאי זיהום ווירלי ולפי הסרולוגיה בסבירות קרובה זה CMV יש מקום לפנות לרופא פנימי אם כי קרוב לוודאי שאין לו מה לעשות. במרפאתי נהוג במקרה כזה לטפל לחיזוק המערכה החיסונית. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת