עיכול.

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

25/09/2006 | 16:13 | מאת: גרין

עשיתי קולונסקפיה. ב .מ.פ. בן 57 . 51 קג .1.74 גובה.מוגבל ל30 צעדים שנים רבות .נכה ברגל. מדי שנה ושנה מרגיש יותר נפוח ומלא בקושי נכנס 2 ארוחות ליום ( אחת גדולה) . יציאה פעם ביומיים במקרה הטוב.תיאבון יש תמיד מקום אין?? (טבעוני) הרבה פרי ירק -הרבה גזים לפעמים. לפעמים ,דווקא ביום היציאה: נכנס רק ארוחה אחת . ורק 5-7 שעות אחרי היציאה. לפניה כן יכול לזלול משום מה. קניתי אנזימי עיכול "טוויןלאב" האם יעזור?? 2)האם חברה טובה? 3)איך לוקחים אותם ?4)אפשר לפתוח הכמוסה ולשתות התוכן באמצע האוכל?( גדול לי לבלוע שלם) 5)או יש כיוון אחר? לגסטרולוגית לא היתה תשובה בשבילי. תודה

שלום יש חד משמעית יכולת לעזור לך. חיב לשנות את התזונה להשתמש במי כסף ובתכשירים לשינוי מבנה החיידקים במעיים וכן לתת מס איפוזיות של וויטמינים ומינרלים. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת