קמפילובקטר

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

27/09/2006 | 19:12 | מאת: TALI

שלום רב, היו לי שלשולים מתמשכים ומצאו לי קמפילובקטר. אני לוקחת מזה יומיים תרופה המכילה כדורים של 150 מג רוקסיטרומיסין שעה לפני האוכל ולאחר יומיים התחלתי לשלשל. לא כמו קודם , אבל זה נראה כמו תופעת לוואי של התרופה. האם לקיחת התרופה עם האוכל, כפי שמומלץ, אכן תמנע את תופעת הלוואי הזו? ואם לא, האם יש תרופה אחרת לחיידק הנ"ל , ללא תופעות לוואי משמעותיות שכאלה? בברכת גמר חתימה טובה טלי

שלום רב אני לא נוהג במקרים כאלו לתת אנטיביוטיקה. הייתי ממליץ להפסיק לשתות הרבה ולאכול כלכלה עוצרת -ולחזור על התרבית בעוד מס שבועות. דר דיין

25/06/2007 | 11:57 | מאת: אמא מודאגת

יש לי תינוקת בת חודש שנמצא אצלה בבדיקת דם במעבדה החיידק קמפילובקטר. מה יכול להיות מקור החיידק ומהו הטיפול המומלץ?

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת