כאבים אחרי ניתוח בקע

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

01/10/2006 | 11:02 | מאת: ילי

רציתי לדעת האם וכיצד ניתן לברר ולטפל בכאבים (שנה אחרי ניתוח בקע מפשעתי בצד ימין) המקרינים לאורך כל עצם הפיוביס ומתגברים מאוד בכל פעילות גופנית מינית ואפילו בעת זקפה בלבד. הבדיקות הרפואיות מראות שהניתוח בסדר ואין חזרה של הבקע.אין גם שום מימצא חריג בבדיקה אורולוגית. נותרה רק בצקת קלה סביב לרשת (הניתוח בוצע בשיטה הפתוחה). חבר מגרמניה המליץ לי על זריקות חמצן . האמנם ? משהו אחר מניסיונכם ?

שלום יתכן ומדובר בנזק לעצב באזור הניתוח. זריקות אוזון שזה חמצן מועשר יכולות לעזור. דר דיין

12/10/2006 | 23:34 | מאת: ילי

האם אתה מטפל בצורה זו ? יש סיכונים בזריקות הללו ?

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת