בצקת בשוקיים לאורך זמן מלווה בכאבים.

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

03/10/2006 | 20:52 | מאת: אודי

שלום אני גבר בן 33 עם 10-15 ק"ג עודפים. מעל לשנה אני עם בצקות בשוקיים, לאחר העבודה נשאר סימן עמוק של הגרב בשוקיים. בתקופה האחרונה זה מלווה בכאבים בעצמות השוקיים דבר שמאוד מפריע לתיפקודי בשוטף. נשלחתי על ידי רופא מטפל לבדיקת אקו לב שיצא תקין ומס' בדיקות דם שגם הם תקינות. מבקש לדעת באיזה כיוון עלי לבדוק זאת, זה ממש הפך למטרד. תודה אודי

שלום למה שלא תשקול ירידה במשקל ? בכל מקרה מומלץ לבצע אקו דופלר שלוורידי הרגליים דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת