אבחון דרך קשתית העין

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

04/10/2006 | 12:50 | מאת: מאריה

שלום לך ד''ר דיין שאלתי היא על אירידיאלוגיה ,האם היא מבוססת מדעית,האם אתה ממליץ עליה וכמה ניתן לסמוך על אבחון בשיטה זו?

שלום אם הבדיקה נעשית בידי בעל מקצוע ניתן להשתמש בה ככלי איבחוני בעזרה לבדיקות קונבנציונליות אחרות. דר דיין

15/06/2007 | 10:10 | מאת: עדי צבר

הבן של בן כמעט 23 מטופל שנה וחצי עלידי פסיכיאטריה רמב"ם תרופתי וכן שיחות הוא מאובחן כדכאוני,, בעל אישיות נרקסיסטית, אובססיבי. הוא לא לומד לא עובד ונוטה להתפרצויות זעם הבית שלנו מתפרק ! הוא מאיים בהתאבדות, בבית חולים טוענים שאין צורך באשפוז, ואני ואבא שלו כבר נואשים וחולים. האם יש עוד אלטרנטיבנ להציל אותו ואותנו?

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת