חם נמוך לאורך זמן

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

05/10/2006 | 13:16 | מאת: פנינה

בעלי כבן 45, אסמטי אך בריא ברמה העקרונית, ואם חולה בוירוסים ושפעות - ללא חום .הוא חש חולה בראש השנה. הסימפטומים היו חם נמוך, וכאבים בגוף - כמו בשפעת.אחרי מספר ימים הלך לרופאה והרופאה נתנה לו אנטיביוטיקה ל-10 ימים שבמהלכם חש הקלה, אך בסימם חזרו כל התופעות הנ"ל. הוא חזר אליה, ולטענתה סביר שזה מחלה ויראלית. בגלל סוכות אי אפשר לעשות בדיקות למינהן (למעט בי"ח) וכך - נותרנו תוהים מה זה יכול להיות. אין בעיות נשימה או סימני שפעת אחרים(נזלת) (החם עולה עד 38.2 לערך, ויורד שוב, בד"כ עולה החם אחה"צ) מה דעתך ? לגשת למיון? לחכות? ממה זה יכול לנבוע?

שלום לחכות לא לרוץ למיון - מיון הוא מקום מסוכן ויש להגיע אליו רק במקרה חרום. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת