משחה סטרואידית

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

12/10/2006 | 09:25 | מאת: שאול

שלום רב אני נוטל מזה כ-6 שנים משחת אולטרא לן (כמה חודשים בכל שנה) לפריחות בעור. מזה כ-4 שנים החלו לי התקפי חולשה חזקים (עם גלי חום ותחושה שהולך להתעלף) שהלכו ותכפו. כל הבדיקות שעשיתי תקינות. האם יתכן שהסטרואידים שבמשחה הם הגורמים לכך? כמו כן בערך באותה תקופה יש ירידה בחשק ובתפקוד המיני, האם גם לזה יש קשר? בתודה חג שמח

12/10/2006 | 09:33 | מאת: שאול

אה, שכחתי לציין. אני בן 46

שלום משחה נספגת דרך העור ואם אתה משתמש תקופות ארוכות במינונים גבוהים - יש מצב שחלק מהתופעות שאתה מתאר קשורות לחוסר הורמונלי זמני או חולף. יש מקום לעבור בירור אנדוקריני. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת