חולשה ותשישות חזקה-דחוף

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

17/10/2006 | 15:07 | מאת: ענת

אישה כבת 26 צמחונית מאז היותה ילדה קטנה. מיזה 3 שבועות הפסיקה לאכול, מרגישה מאד חולשה, וקיבלה עקב כך דיכאון. היא לומדת, עובדת, ועסוקה מעל ומעבר. תוצאת בדיקות דם ראשוניות: חוסר ויטמין B12- 125 והשאר בסדר. היא התחילה לקבל זריקות פעמיים בשבוע ובשאר הימים כדור מתחת הלשון. תיאבונה אבד לחלוטין, היא בקושי רב אוכלת. כמה זמן לוקח עד שהזריקות משפיעות על הגוף.? האם היא צריכה לעשות בירור יותר מעמיק, אין לה אפילו חישק וכוח לאכול. אנו חסרי אונים. מה עושים?

שלום כנסי בהקדם לאתר שלי וצרי איתי קשר. הילדה זקוקה בהקדם לטיפול באינפוזיות של ויטמינים ומינרלים. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת