נמלים ברגליים ובידיים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

23/10/2006 | 15:42 | מאת: לילך

שלום רב, אמא שלי בת 74 סובלת מרעידות בידיים (לא פרקינסון) ודלקת בכתף יד ימין. לאחרונה החלה להרגיש כמו נמלים בכפות רגליים וידיים וחום שורף בכפות הידיים בנוסף חולשה חזקה. הרופא טוענת שזה מדלקת פרקים. אמי מאוד סובלת מכך ומתלוננת שתחושת הנימול עלתה לה גם עד הברכיים. האם ידוע לך מה הן הסיבות לתופעות אלו? היא מעוניינת ללכת לרופא פרטי אבל לא יודעת לאיזה רופא באיזה תחום. בבקשה עזרתך. תודה.

שלום מרפאתי מתמחה במקרים מסוג זה. המקור יכול להיות עיצבי או חסר בוויטמינים ומינרלים שאותם יש לתת בעירוי לאמך תוך מעקב אחר השיפור. דר דיין

28/11/2006 | 18:46 | מאת: ניצה

לחמותי היתה אותה בעיה לאחר ניתוח מעקפים, רפידות של חברת "ניקן" פתרו לה את הבעיה, בכייף אספר לך

28/11/2006 | 18:46 | מאת: ניצה

לחמותי היתה אותה בעיה לאחר ניתוח מעקפים, רפידות של חברת "ניקן" פתרו לה את הבעיה, בכייף אספר לך

28/11/2006 | 18:46 | מאת: ניצה

לחמותי היתה אותה בעיה לאחר ניתוח מעקפים, רפידות של חברת "ניקן" פתרו לה את הבעיה, בכייף אספר לך

28/11/2006 | 18:46 | מאת: ניצה

לחמותי היתה אותה בעיה לאחר ניתוח מעקפים, רפידות של חברת "ניקן" פתרו לה את הבעיה, בכייף אספר לך

28/11/2006 | 18:46 | מאת: ניצה

לחמותי היתה אותה בעיה לאחר ניתוח מעקפים, רפידות של חברת "ניקן" פתרו לה את הבעיה, בכייף אספר לך

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת