כאבים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

31/10/2006 | 20:24 | מאת: א. בלום

אני סובלת מכאבים בברכיים, שרירי ירכיים (בשני הרגלים), בשורש האגודל ובכתפיים. בדיקות הדם בגדר הנורמה למעטC-REACTIVE ab 0.6 ו- RHEUMATOID FACTOR 48.9. איזה טפול אתה ממליץ והאם יש טפול אלטרנטיבי לטפול בכאבים. אם כן האם יש בחיפה סניף בהנהלתך או לחילופין שם של מטפל/ת בשיטתך בחיפה. תודה .

שלום רב, לפי המתואר יש לך דלקת פרקים. ניתן לטפל במצבך במס' דרכים, הדרך המועדפת היא באמצעות אינפוזיות לוריד של אומגה 3, התוצאות מדהימות. אין סניף בחיפה. ד"ר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת