חוסר ריכוז...-דחוף

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

02/11/2006 | 22:18 | מאת: אחת

אישה כבת 27, צמחונית, מרגישה מיזה חודש ימים חולשה. עברה בירור, ותוצאת בדיקת הדם גילו חוסר ויטמין B12 שהיה: 125. קיבלה 3 שבועות זריקות וממשיכה לקחת כדור מתחת הלשון. כרגע מאוזנת. עלה בערך ל-330. מתלוננת על חוסר ריכוז רב, חולשה ברגליים. נוירולוג,פסיכולוג,פסיכיאטר, רופא גסטרו, כולם ראו אותה וכולם מצביעים על חוסר ויטמין B12. מה עוד ניתן לעשות בכדי שתרגיש טוב, החוסר ריכוז הורג אותה. אנו חסרי אונים.ומרגישה רע למרות שמאוזנת. תודה רבה - אחת.

02/11/2006 | 22:22 | מאת: אחת

ברצוני להוסיף כי היא לא סובלת מעודף תיאבון. אך אוכלת ולא סובלת מדיכאון.

שלום רב, מנסיוני חוסר מ B12 מלווה ברוב המקרים בחסרים נוספים, הדרך היחידה לטפל באמצעות 3-4 אינפוזיות שיכלולו B12, חומצה פולית ויכללו את כל הויטמינים המינרלים ויסודת הקורט הנדרשים. לצורך פרטים תוכלי להיכנס לאתר שלי : www.dayan-clinic.co.il ד"ר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת