גאוט

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

07/11/2006 | 13:09 | מאת: ערן

שלום, אבי בן 71 בעל כלייה אחת. רמת קריאטנין גבולית. בשנה האחרונה גם רמת חומצת שתן בדם גבוהה מהנורמה במעט. כמו כן הוא סובל מפרפור פרוזדורים כרוני ונוטל קומדין. בחודשיים האחרונות סובל מגאוט בשתי כפות הרגליים. מה ניתן לעשות ? אילו תרופות הוא יכול לקחת (בעל כליה אחת)? האם כדאי לפנות לראומטולוג או לרופא פנימאי או לנפרולוג על מנת שיראה את הסך תמונה הכוללת?

שלום מומלץ לפנות לרופא פנימי !! מורכב מידי וחסרים פרטים כדי שנתייחס באינטרנט. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת