כאבים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

12/11/2006 | 19:35 | מאת: א. בלום

בהמשך לשאלתי מיום 31.10.06 ותשובתך מיום 7.11.06 (אני מודה מאד על תשובתך) שאלותי הנוספות הן: האם אתה יכול לומר לי אם דלקת הפרקים היא על רקע ראומטי או על רקע ניווני והאם הטפול שהצעת (אינפוזיות לוריד של אומגה 3) מדובר בטפול אחד או חייב מספר טיפולים אם כן כמה. אני התחלתי לקחת גלולות אומגה 3 1500 מ"ג ליום. האם זה אינו מספיק. אני שוב מודה לך מאד על תשובתך. תבורך

שלום טיפול באמגה 3 נחשב כטיפול אנטי דלקתי רק אם הוא ניתן במינונים גבוהים לפי פרוטוקול מאד מסוים. יעיל גם לדלקת אוטואימונית וגם לדלקת ניוונית. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת