crp

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

13/11/2006 | 14:55 | מאת: טננבאום

בת 47 נוטלת תרופות ENALADEX FUSID מידי יום זה כתשע שנים. בהריונות היה לחץ דם גבוה ובחלקם רעלת. בגיל שנתיים עברתי כריתה של חלק מהאורטר (שהיה מפוצל) וחלק קטן מן הכליה. זה כבר כשבע שנים שרמת הCRP נמצאת בערכים שבסביבות ה 19 מליגרם לליטר וה ESR ברמות גבוהות שבסביבות 35. במשך כל השנים התענינתי אצל רופאים האם זה לא טעון בדיקה ואמרו לי שלא. היום קראתי באתר באינטרנט שכאשר שני הערכים האלו גבוהים ישנה סכנה של סרטן או דלקת כרונית. יש לציין שגם URIC ASID נמצא אצלי כרונית ברמה גבוהה של סביבות ה 8 MG/DL אודה לך אם תוכל להנחות אותי מהי ההתיחסות הנכונה לדבר. מלבד זאת אני מרגישה ב"ה טוב, מתפקדת טוב, ואוכלת תזונה בריאה. רוב תודות

שלום אי אפשר להתעלם-יחד עם זה הכי חשוב איך את מרגישה. יש לשקול לקיחת אספירין במינון נמוך. האם נבדקו השיניים? יש הרבה מקרים ברפואה שכל מה שצריך זה רק מעקב. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת