בקשה לאיבחון והמלצה, עפ"י בדיקות וסמפטומים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

21/11/2006 | 17:22 | מאת: edit

שלום רב, אני בת 55, ללא משקל עודף, כבר שנים אוכלת תזונה מאוזנת יחסית [ללא ג'אנק פוד], עם ירקות ופירות. בשנים האחרונות, בכל בדיקה נמצאים: כולסטרול גבוה [סביב 270-250], סוכר תקין, עמילזה גבוהה [140-157] וטריגליצריד נמוך ממש [36-40]. ראוי לציין כי ברקבת הגרון, הלשון מכוסה בד"כ בשכבה לבנה-צהבהבה שאני מנקה עם מברשת. לעיתים, סובלת מיובש בפה אך פעילות בלוטות הרוק, נמצאה תקינה. בדיקת CA ו- CEA הראו עליה משמעותית בערכים, אך הם נותרו בטווח הנורמה [יש ציסטה בשחלה]. מה משמעות התוצאות הנ"ל? האם דורש טיפול או בדיקה נוספת? האם זה קשור ללבלב?

שלום אין ספק שישנם סימנים המעידים שמשהוא לא בסדר. חייבים לשבת לפתוח תיק רפואי מסודר לבדוק אותך לעשות אבחנה ואז לטפל. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת