יובש באף,עינים,פה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

30/11/2006 | 22:20 | מאת: שולה

כחודשיים ימים אני סובלת מיובש באף, פה ועינים (מטופלת בלקרימול). מטופלת באלטרוקצין 50 בגלל תת פעילות והשימוטו כרגע מאוזנת. רופא המשפחה חושד לכוון מחלת הסיוגרן, ושלח אותי לעושת בדיקות דם בכדי לוודא שאם אכן זה נכון. ברצוני לדעת באם אני סובלת ממחלת הסיוגרן, איזה טיפול נותנים ליובש בפה ובאף כי כל הזמן מרגישה יובש אדיר, ואם אפשר לרפא לאלתר. ושאלתי העיקרית היא: מדוע נתן לי לעשות בדיקת דנא? רב תודות - שולה.

שלום ניתן לך לעשות בדיקה לכוון HLA-B27 כדי לאשר האבחנה. לצערי אני לא איש בשורות והטיפול הוא רק בסימפטומים - מבלי יכולת ריפוי. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת