creatinine - גבוה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

03/12/2006 | 11:17 | מאת: אתי

בעלי בן 50 עשה בדיקות איסוף שתן והתוצאות הם CREATINE יצא 1.33 בדיקה נוספת - תשובה - FROTEIN URINE 24H - 0.257 CREATINE - 24H - ,התשובה - 2,134 מבקשת לקבל הסבר , תודה, אתי - בעלי בלחץ

שלום נראה לי שהבדיקות בגדר הנורמה - אך חסרים לי נתונים כדי לתת תשובה מלאה. דר דיין

29/09/2007 | 18:15 | מאת: רועי

דוקטור שלום, רציתי לברר ברשותך, סבי בן 81 , אחרי ניתוח מעקפים שנעשה לפני 8 שנים, לאחרונה , נאמר לו שעליו לשים לב על הכליות שכן , ערך הCREATININE גבוה - 1.53 , שהערך המקסימלי הוא 1.2. רציתי לשאול , מה על סבי לעשות בנושא, מה ניתן לו לעשות בגילו, ומה מומלץ לו , על מנת להוריד את ערך הCREATININE, וכן האם זה מסוכן ערך זה לגילו. בתודה רבה מראש, רועי וסבי המודאג.

13/11/2007 | 15:03 | מאת: אילן ר

הייתה לי אבן בכליה ועשיתי בדיקת דם, הכל תקין חוץ מסוכר 109 כאשר המקסימום 100, קריטיניין 1.31 כאשר מקסימום 1.3, האם יש סיבה לדאגה?

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת