מה זה דורבן בכף הרגל ? ( בקרסול)

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

09/12/2006 | 08:41 | מאת: sheri

אני בת 59. לפני כחודש הרגשתי נפיחות קלה בצד הקידמי של הקרסול וכאבים די חזקים המקשים על ההליכה. הכאבים מתגברים לאחר הליכה של מספר דקות ונרגעים בלילה או בהשעת מנוחה. לאחר בדיקה גופנית , האורטופד אמר יש לך דלקת בגיד. יעבור תוך שנה, או מיידי אחרי זריקה מקומית. האם זה דורבן? ואיך נוצר דורבן? איך להפתר?

שלום לפי התיאור שלך נראה כמו דרבן. דרבן זו דלקת כרונית עם משקעי סידן באיזור כף הרגל . את מוזמנת לטיפול . נא הכנסי לאתר שלי וקיראי. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת