מגלובין גבוה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

11/12/2006 | 19:47 | מאת: אולה

שלום רב, לאח שלי יש מגלובין גבוה והדרך המקובלת להורדת המגלובין היא "תרומה" של דם. אומנם כל פעם שיש הוצאת דם מהמערכת אח שלי מאבד את הכרתו, חש לא טוב ואף מתקשה ללכת לאחר מכן. האם יש דרך אחרת להורדת המגלובין. תודה מראש על העזרה.

שלום נראה לי שמדובר במחלה הנקראת פוליציטמיה --אך חסרים לי פרטים קליניים. דר דיין

11/12/2007 | 15:27 | מאת: אבי

שלום בני בן ה-19 פרופיל 97 משרת ביחידה קרבית בבואו לתרום דם היום נאמר לו שרמת ההמגולובין שלו נמוכה הבדיקה הראתה 11.2 אבקש תשובה מה הסיבות לרמת ההמגולבין הנמוכה עבורו ואםכן מה ניתן לעשות בברכה אבי שני

11/12/2007 | 15:31 | מאת: אבי

שלום בני בן ה-19 פרופיל 97 משרת ביחידה קרבית בבואו לתרום דם היום נאמר לו שרמת ההמגולובין שלו נמוכה הבדיקה הראתה 11.2 אבקש תשובה מה הסיבות לרמת ההמגולבין הנמוכה עבורו ואםכן מה ניתן לעשות בברכה אבי שני

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת