קורטיזון

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

12/12/2006 | 11:47 | מאת: רונה

שלום אני בת 22 בשנה האחרונה הייתי מטופלת בקורטיזון במינון יחסית גבוה 30 מ"ג ליום וזאת בעקבות אבחנה שהשתנתה עוד מאז פעמים רבות לגבי דלקת פרקים ראומטידית. בארבעת החודשים האחרונים אני לא נוטלת יותר קורטיזון לאחר שהורדתי בהדרגה את המינון ל0. בזמן האחרון ( חודש וחצי) אני חשה עייפות לא טבעית וישנוניויות. יש לציין שאני ספורטאית מקצועית כבר הרבה שנים ומתאמנת 6 פעמים בשבוע כמה שעות כל יום. בדיקות מעבדה הראו קריאטינין 0.91 ואשלגן 5.6 מלבד זאת בשנה האחרונה הערכים שלי מבחינת כולסטרול וטריגלצרידים הכפילו את עצמם מ 142 ו50 ל173 ו114 בהתאמה. (אני צמחונית ולא שיניתי דבר בתזונה שלי או מבחינת המשקל) הרופא שלי אומר שהכל בסדר האם יש מקום לבקש עוד בדיקות?? תודה

15/12/2006 | 12:27 | מאת: miro

בימים אלו מוקמת קופה חדשה בישראל. הקופה תקרא "קופת בריאים", שתנוהל כמועדון חברים. יהו בה שני סוגי חברים: 1. אנשים בריאים לחלוטין, שמעונינים להשאר בריאים ובעלי מערכת חיסון טיבעית. 2. אנשים חולים, שמעונינים להיות אנשים בריאים, בעלי מערכת חיסון טיבעית. 3. הערה: לגבי חולים שלא ניתן לרפא אותם, נוכל לשפר משמעותית את איכות חייהם, במניעת סבל ושיפור מצב בריאותם עד לתיפקוד עצמאי ולחיות בכבוד. אם את מעונינת באיבחון טוב, בגילוי הגורם לבעיה ובטיפול שיעזור ויביא תוצאות - פני למומחה שלנו בתחום, בעל ניסיון של עשרות שנים, בשם נודר (דובר גם רוסית) הטלפון שלו: 052-2752319 צייני שהגעת דרך "פורום רופאים" והמחיר יהיה סימלי. הקליניקה במרפאות מכבי בנאות אפקה – מקבל באופן פרטי בלבד. יכול לעזור בודאות! (אפשר להכנס לאתר שלו: www.nodar-g.com ) בהצלחה והרבה בריאות מירו

שלום יש מקום לבצע בירור אנדוקריני - במחשבה שהקורטיזון שיבש את האיזון האנדוקריני בגוף. האם יש חוסר בויטמינים ומינרלים ומה הסיבה לרמה הגבוהה של האשלגן. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת