תופעה מוזרה?

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

23/12/2006 | 11:05 | מאת: מודאגת

בת 27 לפני יומים התעלפתי לפני התעלפות היתה לי סחרחורת ובחילה אחרי כמה דקות התעוררתי וקמתי נסעתי למיון לבירור זו פעם הראשונה שקורה לי דבר כזה. במיון עשו לי בדיקות דם ואקג שהכול יצא תקין, רופא קבע בשחרור שהיה לי VASOVAGAL, מאז התופעה יש לי כאבי בטן והרגשה של בחילה. מה זה יכול להיות? האם התופעה יכולה לחזור? יש לציין שבחודשיים האחרונים הורדתי 10 ק"ג לא מכוון, ואין לי תזונה נכונה ומסודרת במשך היום, האם יש קשר לזה? מודאגת מאוד. תודה מראש.

שלום יתכן שזה קשור לתזונה -אך בכל מקרה לא הייתי מזדרז . יש סיכוי סביר שכל התופעה תעבור מאליה. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת