כאבים בבטן העליונה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

26/12/2006 | 21:27 | מאת: כותבת מארה"ב

כבר במשך כ-3 חודשים אני סובלת מכאבים חדים בבטן שהולכים וחוזרים. הכאבים מופיעים כ-2 ס"מ משמאל לקו הפופיק בעיקר אחרי ישיבה כפופה, או אם יש איזשהו לחץ מסוים על הבטן, למשך של כמה שניות. בנוסף גיליתי לאחרונה שאני בהריון ולאחר בדיקת שתן גילו לי בקטריה וקיבלתי אנטיביוטיקה מסוג Nitrofurantoin monohydrate 100mg אני לאחר שבוע של אנטיביוטיקה ויש פחות כאבים אבל עדין קיימים , יש לציין שעברתי בדיקות דם והכל תקין. התזונה שלי יחסית טובה, והיציאות סדירות.אני בהחלט חוששת מהמשך טיפול תרופתי בגלל ההריון. אשמח לעצה! בתודה מראש, גנית

שלום אם כבר התחלת טיפול אנטיביוטי סיימי אותו וחכי מעט בסבלנות לתוצאות. ב רפואה אין הוקוס פוקוס דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת