חוות דעת

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

27/12/2006 | 10:17 | מאת: שי

שלום ד"ר לפני כשנתיים חליתי בסרטן הלימפומה ובעקבותיו נאלצו לכרות לי את הטחול ונאלצתי לעבור סדרת טיפולי כימו' . בבדיקות מעבדה שאני עושה מידי חצי שנה אני רואה שערכי הטרומבוציטים ( PLT ) הם : 433 לעומת ערכים שהיו בטרם הוצאת הטחול 290 . שאלתי האם הוצאת הטחול יכול להיות הגורם,אציין שאני בן 58 ואיני נוטל תרופות כלל ושאלתי השניה האם כדאי שאשקול נטילת אספירין. ממתין לחוות דעתך ומודה לתשובתך

שלום אין ספק שהשינוי במס הטרומבוציטים קשור לכריתת הטחול ויש לעקוב אחרי זה. יש חד משמעית מקום ללקיחת אספירין. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת