כאבי ראש בשכיבה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

30/12/2006 | 20:17 | מאת: זוהר

שלום, מזה מספר שבועות לפנות בוקר מתחילים לי כאבי ראש חזקים. הם ממשיכים גם אחרי שאני קמה מהמיטה ובהמשך היום, בדרך כלל - לא תמיד, הם נעלמים בהדרגה. אני משתמשת באקמול וזה עוזר במידה מסוימת. זה חדש לי. מעולם לא סבלתי מכאבי ראש. מה יכולה להיות הסיבה לכך? האם יש לך השערות? תודה זוהר

שלום בת כמה את? האם את סובלת מכל מחלה שהיא או נוטלת תרופות גלולות ? נא בידקי לחץ דם. דר דיין

14/01/2007 | 10:41 | מאת: זוהר

שלום ד"ר דיין, תודה על תשובתך. אני סובלת מלחץ דם גבוה המאוזן ע"י נורמיטן ודיזותיאזיד. הגדלתי את המינון של הנורמיטן ל- 50 מ"ג. זה עזר ללחץ הדם אבל לא כל כך עזר לכאבי הראש. האם יש לך רעיונות נוספים? זוהר

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת