ריי סינדרום (שאלה).

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

03/01/2007 | 20:31 | מאת: איתמר

שלום אני כחודש לקראת הגיוס ואובחן אצלי ריי סינדרום (פריימר)- ככה כותבים...? רציתי לשאול כמה ירד הפרופיל אם בכלל? ואם כן, מה אוכל לעשות ע"מ לשרת באופן רגיל ללא מגבלות... (כפפפות?) אנא חזרו אליי מהר -התשובה דחופה לי. תודה רבה איתמר...

שלום רב אני כבר זמן רב לא עושה מילואים ולא מכיר את ספר הפרופילים הצבאי . בעבר כן היו מגייסים עם מיגבלות - כיום הנטיה לא להלחץ ויש סבירות רבה שלא יגייסו אותך. התשובה לא וודאית. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת