הכוונה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

05/01/2007 | 02:50 | מאת: גוי

שלום לך ד"ר דיין אני בן 25 עכשיו יש לי בעיה אני כבר יותר מחודשיים סובל מניפחות בבטן ועצירות כלומר אני כל יומים או שלוש נכנס לשירותים למרות אני אוכל הרבה מאוד אני גובה 193 ואין כשאני נכנס לשירותים יש לי עצירות נוראית וכל הזמן ניפחות בבטן אם אני שוטה מים הבטן מתנפחת כשאני קם בבוקר הבטן נפוחה והרגשה עייפות ואין לי חשק לאכול עכשיו אי מעשן הרבה מאוד וכל פעם שאני מעשן יש לי הרגשת נפיחות בבטן ועיפות והרגשת דיכאון כזה ואני לא מצליח להפסיק לעשן אני עובד בתפקיד בטחוני גבוההרופא שלי נתן לי לשתות סיבים אבל הדבר החמיר ונתן ואני לא יכול לכנס לשירותים ללא עזרה בכדורים לשלשול. ואלה ד"ר לא יודע מה להגיד לך אמרו לי לפנות אליך וכך אני עושה עזור לי אין אימונה ברופאים של קופות החולים היום עם כל הכבוד לכולם

שלום אתה מוזמן בהקדם להתקשר -ובהקדם לבוא לטיפול כדי לפתור הבעיה. ככל שתחכה יותר הטיפול יהיה יותר בעייתי. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת