פריטין נמוך .דרך מומלצת .לטיפול בבעיה.

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

07/01/2007 | 13:12 | מאת: אלי

שלום רב. שמי אלי .אני בן 55 .בדרך כלל. ללא בעיות רפואיות. לפני 4 שנים עשיתי בדיקת דם .(לקראת.בדיקת גסטרוסקופיה) .אז התגלה. שהפריטין בדם .מאוד נמוך.-11,לפני כחודש התלוננתי על כאבי בטן .המומים .הוחלט לבצע סידרה של בדיקות אשר כללו.גסטרוסקופיה ,.U.S,בדיקת המעי הדק,לקראת הבדיקות הנ"ל התגלה שוב שהפריטין ירד ל-7 .(אגב ,תוצאות הבדיקות . היו שליליות) מסתבר שמזה 4 שנים הפריטין אצלי הוא נע סביב: 7 ,11 .אני חש עייפות .שלא הייתה בעבר, אני מתוח מכך .שלא יודעים מה הסיבה .(לפריטין הנמוך) .מה גם שאשתי ניפטרה מסרטן בקיבה בגיל מאוד צעיר( 36).. אשמח לקבל עצה . תודה מראש , אלי.

שלום פריטין נמוך יכול להעיד על חוסר ברזל-האם כתוצאה מחוסר תזונתי או מהפרעה בספיגה או מדימום סמוי במערכת השתן או העיכול. את התשובות האלה מנסים לברר בבדיקות -ולאור התשובות נדע כיצד לטפל. בהצלחה דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת