תחושת צריבה בגב

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

07/01/2007 | 14:25 | מאת: חיים

היה לי כאב בטן עליונה וצרבת חזקה ותחושת בחילה קלה בדרך כלל פולט מזון וחומציות מהכיבה . אני עובד ברמב"ם פניתי לבדיקות לחץ דם וחום ובדיקת גזים בדם וגם עשיתי גסטרוסקופיה בכיבה ותריסיון וושט את כל הבדיקות תקינות חוץ מכיריתת פולי ועדין לא קיבלתי תשובה. הבעיה היא שאני סובל בגב במרכז ומעלה תחושה צריבה וגם בזרועות קורה לי מדי פעם בלילות בשינה תחושה לא נעימה כאילו קר וצריבה בגב הגב שלי נראה בסדר ללא פריחה אך יש נקודת חן גדולה שלפעמים מרגיש מציצה וגירוד באיזור זה. האם יש חשד כלשהו או חידקים או מהשפעה ממזון קפאין וכד' בתודה מחיים

שלום חיים חסרים לי המון פרטים קליניים כדי להיות מסוגל לענות לך. נא ספק כמה שיותר פרטים על עצמך. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת