בצקת בלשון

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

11/01/2007 | 13:11 | מאת: ציפי

מזה שנים רבות אני סובלת מבצקת בלשון,הלשון מתנפחת לי לגוש גדול עד כמעט חנק, ללא שום קשר למאכל כלשהו,אני במעקב במחלקת אלרגיה בבי"ח אך ללא כל תוצאה וטיפול מסוים, הנני סובלת מלחץ דם ולוקחת נורמיטין 50 מ"ג דיזותיאזיד 25 מ"ג,סימבקור 10 מ"ג ניפידיפין 30 מ"ג, לאחר פניות לכל סוגי הרופאים בפורום, אין כל פתרון אנא אודה לכם על עזרה.{התופעה קוראת לרב בלילה שזה ממש מפחיד ואחת לחודש או חודשיים} תודה רבה

שלום נתקלתי בשני מקרים דומים ללא רקע אלרגי - שפתרתי אותם לחלוטין דרך טיפול הומיאופתי. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת