createnin AND uria

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

14/01/2007 | 12:48 | מאת: מ.י.ג.

שלום רב אני סובל ממחלת WEGENER GRANUMATOSIS וכמו כן רמת ה קריאטנין והאוריה הינה פי 3 מהתגבול העליון ההיתי מבצע דיאליזה פריטונלית , ושהיגעתי לרמה של 2.7 של קריאטנין הופסקה הדיאליזה השאלה היא ברמות גבוהות של קריאטנין ואוריה (150) כפי שיש לי מה הנזק לאורך זמן באברי הגוף ובאיזה איברים זה פוגע

שלום אני חיב עוד הרבה פרטים קליניים כדי לענות אך כשמדובר באי ספיקת כליות מדובר במצב של חוסר פינוי רעלים מהגוף ולטווח ארוך נזק אדיר לגוף בכל המערכות.האוריאה והקריאטינין הם רק מדדים משקפים ויש עוד מאות חומרים כמוהם המצטברים בגוף במצב של אי ספיקת כליות. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת