ממצאים מדאיגים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

15/01/2007 | 13:56 | מאת: ליאורה

שלום ד"ר דיין, עשיתי בדיקת דם והתוצאות שהתקבלו לא מעודדות בכלל: Cholesterol 231 Triglycerides 228 HDL-Cholesterol 52.4 LDL Cholesterol Calculat 133 ALT 5 MCH-Mean Cell Hemoglobin 26.6 אני בת 36 אחרי היריון אחד ומתכננת בע"ה עוד ילד בטווח של עוד שנה-שנתיים. מה המלצתך לטיפול כדי להנמיך את רמת הכולסטרול והגליצרידים בדם? דרך אגב, לאמא גם יש כולסטרול גבוה וכנראה שקיבלתי זאת בירושה ממנה. תודה מרא, ליאורה

שלום חסרים הרבה פרטים קליניים . יש בגדול לבצע דיאטה מתאימה יתכן ירידה במשקל ולשקון טיפול בסטטינים. טיפול הומיאופתי עיי בעל מקצוע אמיתי יכול להיות מאד יעיל דר דיין

21/01/2007 | 08:53 | מאת: ליאורה

תודה על תשובתך! אילו נתונים חסרים? אני בת 36 ילדתי לפני קרוב ל- 10 חודשים פעם ראשונה בחיי. אני בגובה 1.58 ומשקל 55 ק"ג. מגיל 25 יודעת לבעית הכולסטרול הגבוה שהוא ככל הנראה ירושה מאמא שלי. האם תוכל בבקשה לפרט מהו טיפול בסטטינים? תודה, ליאורה

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת