פירות

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

20/01/2007 | 13:46 | מאת: dan

שלום קראתי באחד המאמרים שלך שלא טוב לאכול פרי בערב. כיוון שמחכה ונרקב. אני בן 60 שוקל 53 קג טבעוני ואוכל פעם ביומיים ארוחת פיירות בערב.. עד תאונה לפני 9 שנים ששכבתי חודשיים במיטה היה יציאה כל יום בבוקר.לפני או אחרי ארוחת הפרי בבוקר . אך מאז התאונה ,עדיין כמעט ולא הולך ו הכל השתבש: היציאות נהיו פעם ב 3,4, ימים.ניסיתי כל מיני דברים לא עזר. בשנה האחרונה סיגלתי פעם ביומיים ארוחת פיירות בערב .( ביום ללא יציאה) ,עם תאנים שזיפים אבוקדו אפרסמון וכו וברוב המקרים למחרת יש יציאה לפעמים בתגבור של פרי באותו בוקר. בצורה זו הגעתי כמעט ליציאה פעם ביומיים ואם אוכל הפרי( כמו שאתה אומר) בבוקר של היציאה, במקרה הטוב הוא מחכה יומיים .בבטן . מה דעתך ?אני פועל נכון ? יש לך רעיונות טובים יותר? בתודה מראש על הסבר המפורט .

שלום כל מה שכתבת נכון . אם מה שאתה עושה מסייע לך ביציאה -למרות שאינה רציפה הייתי ממשיך בדיוק באותה דרך אך הייתי מוסיף שתיה מרובה שמן פשתן גרעיני פשתן טחונים והליכה ברגל -וכך מונע התרגלות של מעכ העיכול. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת