שעול עמוק מהבוקר עד הצהרים ללא חום

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

20/01/2007 | 14:14 | מאת: טלי

שלום רב, לאחר דלקת גרון התפתח אצלי שיעול עמוק מאוד בעיקר מהבוקר עד הצהריים (שגורם לי לבריחת שתן). השיעול כבר נמשך שבוע. אין לי חום. אני אמורה לטוס לחופשת סקי בעוד שבוע האם יש טעם לבקשת צילום ראות? מחכה לתשובה מהירה טלי

שלום האם יש ליחה? נראה לי שמדובר בזיהום של מערכת הנשימה העליונה וצילום חזה לא יקדם אותנו. בדיקה גופנית יכולה לעזור. בגלל החופשה ברקע הייתי שוקל טיפול אנטיביוטי. דר דיין

22/01/2007 | 19:42 | מאת: טלי

זהו שיעול יבש, מטריד, תדיר, עמוק, גורם לכאב ולאודם בגרון. אכן בצילום הראות לא נמצא כלום. הרופאה רשמה לי זינת. למרות שאמרה לי לחכות לממצאי הצילום. האם כדאי לקחת? או לחכות? אני מאוד מאוד מוטרדת מהשי סירופים למינהם גם מחנות טבע לא מועילים כלל. רק איברופן מצליח להרגיע את השיעול, שנמשך כבר שבוע ורק מתחזק. תודה

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת