תוצאות בדיקות דם מדאיגות?

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

21/01/2007 | 13:45 | מאת: צליל

האם שקיעת דם גבוהה (50) ו- C.R.P גבוה (2.50) מעידים על גידול? דלקת לא נמצאה... האם ישנן בדיקות דם נוספות שאפשר לעשות כדי לשלול הימצאות גידול? האם בדיקת מיפוי עצמות בכל הגוף יכולה לגלות גידול? האם העובדה שיש לי כבר חודש שלם כאב בצורת לחץ על בית החזה שמתגבר במנוחה ואינו מרפה, יכול להעיד על משהו? מה לעשות? אודה על תשובתך המהירה.....

שלום חיב לקבל יותר פרטים קליניים עליך על תרופות ועוד. מה מצב השיניים? דר דיין

22/01/2007 | 18:29 | מאת: צליל

אני בת 30, לוקחת באופן קבוע כבר 15 שנים גלולות "מינולט" (אלו הכדורים היחידים שאני לוקחת). לפני 4 שנים עשיתי קולונוסקופיה שגילתה בקע סרעפתי וטחורים. יש לציין שיש לי בעיות בלסת (קליקים בפיהוק וכו'...)ורופא פה ולסת שבדק ידנית החליט שישנה בעיה כנראה בשרירי הלסת. בבדיקת שתן כללית התגלה 150 Erythrocytes ובבדיקות הדם אנמיה קלה (חוסר ברזל) ו- Antinuclear Ab Adults חיובי, שקיעת דם 40 ויותר (כיום 40)כבר 5 שנים, C.R.P גבוה 2.50 (בלוטת התריס בסדר). לא ניתן לי שום טיפול לגבי אף אחת מהבעיות שהתגלו עד היום. בחודש האחרון כאבים בבית החזה באמצע עם מעט נטייה לצד השמאלי והרגשת קושי בנשימה וצורך לקחת נשימות עמוקות גם במנוחה ובמהלך היום כולו (אקו ו-א.ק.ג שנעשו לפני 3 חודשים יצאו תקין, וצילום ריאות שבוצע לפני חודש בעקבות שפעת יצא תקין אף הוא). על מה לדעתך מעידים הדברים הללו? באיזה כיוון צריך לבדוק? איזה בדיקות צריך לבצע כדי לנסות לעלות על הבעיה? האם הדברים מעידים על גידול אפשרי?

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת