כולסטרול

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

29/01/2007 | 16:32 | מאת: רונית

שלום, אני בת 29, רזה, צמחונית מזה 15 שנים. צורכת אומגה 3 בקביעות בשנים האחרונות. במשפחתי יש נטייה לכולסטרול גבוה, והיום גיליתי שרמת הכולסטרול שלי היא 252. לצערי הבדיקה לא הבחינה בין HDL ל LDL אך מבדיקות קודומות אני יודעת שרמות הכולסטרול הטוב שלי גבוהות יחסית ושל הכולסטרול הרע נמוכות יותר. רמת הטריגליצרידים שלי תקינה לחלוטין : 76. איך אוכל להוריד את רמת הכולסטרול בלי לקחת תרופות בגיל צעיר יחסית?

שלום יש מקרים שרמת כולסטרול גבוה היא בעיה תורשתית אנזימתית - ובמקרים אלו אין מנוס מלקיחת תרופות. לא הייתי רץ לקחת תרופות במספרים שהעברת -וכן חשוב רמתץ הכולסטרול הטוב והרע. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת