כאבי בטן חזקים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

05/02/2007 | 09:16 | מאת: דנה

שלום, אני בת 24 וכבר מספר חודשים אני סובלת מכאבי בטן חזקים שבאים איזה פעם או פעמיים בשבוע ואח"כ עובר - הייתי אצל רופא משפחה מספר פעמים כי כשיש כאבים אז זה ממש כאב בלתי נסבל. הוא נתן לי כדורים ולא עזרו - עשיתי בדיקות דם ושתן - והכל יצא תקין בשלושה ימים האחרונים יש לי כאבי בטן עזים מאוד שלא עוברים - אני ממש סובלת ! הייתי אצל הרופא והוא הפנה אותי לאולטרסאונד בטן - רק שיש להם תור עוד שבועיים והוא אמר לי להמתין פשוט. אני גם סטודנטית וגם עובדת ואני רוצה לדעת מה הכאבים האלו - מה אני יכולה לעשות ?

שלום לא ניתן לאבחן מקור כאבי בטן חוזרים ללא בדיקה רפואית ואם יש צורך גם ביצוע בדיקות עזר. נראה לי שיש מקום לדיאטה מיוחדת ויש סיכוי ניכר שיעזור. דר דיין

03/07/2007 | 13:45 | מאת: דנה

שלום לך אני כבר במהלך שנה וחצי סובלת מכאבי בטןהייתי בבדיקות קיבה הייתי בבדיקות דם ושתןצילומי קיבה והכל תקין לא מוצאים שום דבר אני באמת חושבת שיש לישמור על תזונה נכונה או ליבדוק אפשרות של גזים...

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת