דלקת קיבה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

08/02/2007 | 11:55 | מאת: מעייןןן

שלום! במשך 3 שבועות היו לי כאבים חזקים בבטן העליונה הלכתי לרופא משפחה שלי והוא שלח אותי לבדיקת שאיפה מצאו אצלי דלקת קיבה הרופא שלי אמר שיש לי קצת לא הרבה למרות שאני לא מבינה מה זאת אומרת מה יש לזה מידות? ביומיים האחרונים אין לי תאבון ויש לי חולשות ולפעפים כמה פעמים ביום בחילות מספיק לי לאכול פרוסת לחם קטנה ואני מרגישה כאילו כבר אכלתי ארוחה שלמה האם זה בגלל דלקת הקיבה שיש לי או שיש סיכוי שיש לי סרטן הקיבה והאם הרופא שלי יכול לדעת אם יש לי סרטן לפי בדיקת שאיפה ?

שלום בדיקת שאיפה יכולה לתת כיוון לגבי זיהום לא לגבי סרטן. יש צורך בפרטים קליניים נוספים ובבדיקות יסודיות. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת