קרינה מפלאפון - חוששת לבריאותי

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

13/02/2007 | 17:36 | מאת: לחוצה

שלום לך דוקטור! יש לי פלאפון כבר 8 שנים, אני בת 26, יצא לי לדבר המון בתקופה האחרונה, כאשר דיברתי בפלאפון (דיברתי ללא אוזניייה), בזמן השיחה הרגשתי זרם במוח שהתחמם וביוםיום כאשר אני לוחצת על האיזור אני מרגישה את הכאב, ברור לי שמשהו קורה בפנים המוח, לא גורם לכאבי ראש, רק כשאני נוגעת במוח אז מרגישה את התוצאה. האם עליי לדאוג? אם אפסיק להשתמש בפלאפון המצב יוכל לחזור לקדמותו ולהרפא? האם עיסוי של המוח בנקודות אלו יכול להזיק או לעזור? האם עשיתי לעצמי נזק בלתי מתוקן? בבקשה עזור לי, אם שמעת על מקרים שכאלו שגרמו למחלות קשות? אשמח לכל תגובה ונקודת אור. תודה

שלום אין ספק שקיימת חרדה מרובה . אין לי תשובות לרוב השאלות שלך. את חייבת ללכת לרופא לשיחה לבדיקה ואולי לצילום. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת