MVP וכיסוי אנטיביוטי

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

17/02/2007 | 20:54 | מאת: נירית

יש לי MVP קל-MR קל .מומלץ לי לקחת טיפול פרופילקטי בגלל, שאני אלרגית לפניצילין לפי המלצת רופאי אני לוקחת קארין(קלאריתרומצין) לפני טיפולי שיניים לא יידעו אותי לגבי הליכים אחרים. שאלתי - באם אצטרך, האם אוכל לקחת תרופה זו גם לפני הליכים פולשניים אחרים במערכות אחרות כשצריך או תרופה אחרת? אם כן מה מומלץ לבלוע דרך הפה וכיצד לקחת. ? אגב אני אלרגית רק לפניצילין לא לדברים אחרים נוספים. תודה על ההתייחסות.

שלום יש מקום לקחת תרופה זו לפני כל פרוצדורה פולשנית. דר דיין

20/02/2007 | 16:52 | מאת: נירית

אתה מתכוון לגבי כל פרוצדורה פולשנית אני יכולה לקחת קארין(קלריטרומצין )אפילו פולשנית בתחום גניקולוגי או עיכול לא רק לגבי שינייםו? האם היא מתאימה? האם בבליעה שעה לפני הפרוצדורה? ותודה לך

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת