סיבוך מהסימביקורט?

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

18/02/2007 | 21:51 | מאת: חנה

לפני כשבוע התחלתי להשתמש במשאף סימביקורט בגלל התקפי שיעול אסמתי, השיעול לאחר חודשים בעקבות המשאף פסק. לפתע קיבלתי אתמול התלקחות של פצעים על כל הלשון, הלשון אדומה, נפוחה, החניכיים נפוחות ויש לי קשיים בבליעת רוק מרוב כאבים. גם מאתמול חום גופי נע בין 37.6-38.5. קיבלתי מרופא המשפחה תרופה לגרגר. ידעתי רק באיחור שחייבים לשטוף את הפה לאחר לקיחת המשאף, ולא עשיתי. שילמתי על כך מחוסר הידע... שאלתי: כמה זה יקח לי עד שהפצעים יחלפו, אינני מסוגלת לשתות ולאכול מאומה, האם החום קשור וכמה זמן "מותר" שיהיה לי חום עד שאלך לרופא להמשך בירורים יותר לעומק.הרופא אמר שזה כנראה ויראלי אך לא בטוח סיבת החום. תודה רבה - חנה.

שלום הכל יעבור קצת סבלנות. אם אינך מסוגלת לאכול -תישתי כמה שיותר - בעיקר מים. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת