עזרה!!

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

18/02/2007 | 22:23 | מאת: מירי =]

שלום, אשמח אם תעזרו לי.. אני לומדת בקורס שנקרא "פרחי רפואה" זה קורס לנוער שאוהב/ רוצה לעסוק ברפואה בעתיד. כל שיעור נותנים לנו "חידה" שקשורה למחלות.. לגלות איזו מחלה זו.. אני ממש אשמח אם תעזרו לי! אין לי את הכלים עדיין למצוא את המחלות האלה לבד... החידה הראשונה: בחור בן 30 בלי שום היסטוריה מיוחדת התחיל להרגיש רע- עייפות במשך כמה ימים, עלה לו החום והתנפחו לו בלוטות לימפה באיזור היד ובית השחי. הייתה התפתחות של הבלוטות ועשו לו בדיקות וגילו שיש לו טחול מוגדל- נתנו לו אנטיביוטיקה וזה עבר. זה נגרם משריטת חתול. איזה מחלה זו??? חידה שניה: תינוק- בכה יותר מהרגיל שמו לב שמיד פעם הוא מקבל התקפי קוצר נשימה- זה לא היה אסטמה. לקחו בדיקות והן היו תקינות. הרופא חשד שיש לו מום בלב ושם לו אולטר. פעם אחת במהלך היום הלב התחיל לפעול יותר מהר ובצורה אקראית. המצב התדרדר. התינוק עבר ניתוח והבריא. מהי המחלה?? אשמח גם אם תפנו אותי או תתנו לי כלים איך להתמודד עם שאלות בסגנון. תודה מראש, מירי =]

שלום לא חושב שזו דרך נכונה לילמוד!! לכי לספרים -זו הדרך היחידה להתקדם. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת