תופעה מוזרה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

03/03/2007 | 14:36 | מאת: מרים

קורה לי משהו מוזר שאף פעם לא שמעתי כמותו או נתקלתי . הכל התחיל לאחר שפעת קשה שהסתיימה בסינוסיטיס. (הכל עבר לאחר טיפול אנטיביוטי) אבל מאז מדי פעם יש לי "גרפצים" שעולים וגורמים לשריפת כל חלל הפה., אתמול בכלל קרה משהו מאד מוזר תוך כדי יצא לי ממש אדים מהפה (וזה קרה בחדר מחומם) ולאחר מכן הייתה לי תחושה כאלו נכנס לי לחלל הפה (מתוך הגוף עצמו) רעלים. זה היה עם טעם נוראי וצריבה שנמשכה כמה דקות ובגינה הייתי מוכרחה לרוץ לשטוף את הפה. האם למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות ולאיזה רופא עלי לגשת? למי שייכת תופעה כזאת תודה למי שיענה

שלום קרוב לוודאי שנגרם נזק לרירית - מעין כוויה ויש לחדש את הרירית או באמצעות תכשיר מיוחד או פשוט להמתין וזה יקרה לבד. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת