רמת כולסטרול גבוה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

08/03/2007 | 23:46 | מאת: גוגה

לד"ר דיין לילה טוב. בדיקות אחרונות מראות כולסטרול 314 טריגלצירידים 126 HDL 65.4 L DL 223 המלצת רופא כמובן נרשמו תרופות, מסרבת לקחת ומחפשת תוסף טבעי ושאלתי האם פוליקול קומפלקס יעיל בהורדת ה LDL שאלה נוספת , רמת ה leucocytes 5.4 האם זו רמה תקינה אגב עברתי לפני שנה ו 4 חודשים ניתוח להוצאת גידול סרטני ממעי גס וסרבתי לקבל טיפולים כימו, ולכן חשוב לי לדעת האם רמת מערכת החיסון שלי תקינה בתודה ומצפה לתשובתך

שלום התכשיר שציינת הוא טוב -אך יש לעקוב אחר התוצאות. לא העברת לי מספיק נתונים כדי להתייחס למערכה חיסונית - ובכל מקרה הייתי ממליץ לא להסתמך על המזל ולעשות טיפולים ספציפיים לשיפור התפקוד החיסוני. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת