בעיה ביד

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

09/03/2007 | 11:30 | מאת: רון

ד"ר נכבד שלום, אני פונה אלייך מעט מיואש. מזה כשנתיים אני סובל מתחושת חולשה קלה ביד ימין, כאב עמום היקפי בסמוך למרפק ולשורש כף היד (יד ימין היא היד הדומיננטית) המלווה בנימול קל בזרת והקמיצה וכף יד מעט קרה יותר לעומת היד השנייה. במקביל לפני כשנה וחצי יש לי 'קנקים' בצוואר בהפניית הראש לצדדים (תנועת לא-לא), כאשר הקנקים האלה פשוט קיימים כל הזמן ולא קשורים לכאב. פניתי כבר לאורתופדים חלק אמרו שזה דלקת במרפק וחלק אמרו שזה שטויות, חלק אמרו שזה תפיסה של העצב (וכבר הציעו לפתוח את המפרק ולבצע אקספלורציה) אבל רופאים אחרים אומרים לי שאולי בכלל זה פריצת דיסק. נכון להיום אני לא יודע מה לעשות. אני בן 29, מתעסק הרבה בספורט בעבר ובהווה (ריצה ושחייה) וזה מטריד אותי. אשמח לשמוע מה דעתך, למי לפנות? לאורתופד? לנוירולוג? אחר? אשמח לקבל את תשובתך.

שלום הייתי ממליץ לך לפנות למרפאתי שבה אני עובד יחד עם אורטופד-ולסות פרט לאבחנה לעשות ניסיון טיפולי. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת